mamaplus

Silvia Petrov: ”Când iubești omul de lângă tine, îi calci ciorapii și chiloții cu cea mai mare dragoste”

-
//
14.05.2020

În timp ce telespectatorii așteaptă revenirea ei pe micile ecrane, prezentatoarea TV Silvia Petrov se bucură din plin de viața de tânără mămică și absolut tot ce implică asta – de la îngrijirea copilului și până la treburile casnice. Pentru că și-a dorit să împărtășească un truc util în gospodărie, Silvia a postat pe Instagram un filmuleț în care demonstrează cum poate fi călcată cămașa soțului în doar câteva secunde folosind doar aburii din fierul de călcat. Reacțiile urmăritorilor nu s-au lăsat așteptate, ea fiind chiar și criticată de unele femei pentru că… îi calcă soțului cămașa!

Silvia nu a trecut cu vederea aceste comentarii aprinse și a venit imediat cu o reacție.

”Vai, cât de mult ai decăzut fetiță. Erai o fițoasă la TV, iar acum nu faci decât să stai acasă și să calci hainele” – e ultimul mesaj pe care l-am primit. De la o feministă, se pare. Serios? Deci, mi-a mai scris că bărbații nu sunt buni decât la făcut copii și la pus femeile să le calce cămășile. Draga mea, poate așa a funcționat în cazul foștilor tăi soți. Eu o fac cu mare plăcere, pentru că atunci când îi spun lui Sergiu, spre exemplu, că vreau să vizitez Roma, în următoarea zi sunt cu biletul în mână. Iar, atunci când el mă roagă ceva, inclusiv să îi calc cămășile, mă ridic și fac acest lucru pentru că m-a rugat omul drag, omul iubit. Atunci când îți iubești omul de lângă tine, inclusiv și copilul, îi calci cu cea mai mare dragoste hăinuțele, inclusiv ciorapii și chiloții, așa cum fac eu.”, spune Silvia Petrov într-un mesaj special pentru comentatorii răutăcioși.

Dincolo de această situație, Silvia ne-a povestit puțin despre viața ei de mămică și când are de gând să revină la TV.

”Imediat cum trecem peste această pandemie, mă voi gândi când anume voi relua filmările emisiunii. Pe 19 mai Aris Rosalie împlinește 7 luni și tocmai a început ”aventura dinților”. E complicat să o las acum, să mă ocup de altceva. Ea e dependentă de mine și simt că acum are cea mai mare nevoie de prezența mea.”, spune Silvia.

O femeie fericită și împlinită știe cum să gestioneze corect orice situație, iar Silvia Petrov se descurcă excelent la acest capitol. Cu siguranță că ne va mai surprinde cu multe lucruri curioase și interesante din rutina ei de mămică.