Dacă îți dorești să îți condimentezi viața intimă, alege orice loc din casă, în afară de cada plină cu apă și spumă. Cu siguranță, o baie în doi este o idee bună și romantică pentru un preludiu prelungit, însă actul în sine ar trebui să aibă loc în alte condiții, pentru a evita un șir de urmări nu tocmai bune pentru femeie.

Bacteriile de pe piele și din cadă pot ajunge cu ușurință în vagin sau la nivelul penisului. Iar riscul de infecții urinare nu este de ignorat.

În plus, clorul din apă îți dă peste cap pH-ul vaginal și astfel există pericolul să te confrunți cu o infecție fungică foarte neplăcută, candidoza. Totodată, clorul din apă favorizează iritațiile în zona genitală, mai ales în cazul frecării piele pe piele.

Pericol crescut de iritații, dureri vaginale și… sarcină!

Apa nu este deloc un bun lubrifiant. De fapt, poate cauza uscăciune vaginală, deoarece „spală” toate uleiurile și secrețiile din zona intimă.

Sexul în cadă poate fi foarte inconfortabil și chiar dureros. Asta pentru că penetrarea are loc cu dificultate, ca urmare a lipsei secrețiilor vaginale. E posibil chiar să prezinți mici rupturi la nivelul vaginului după o partidă de sex în cada cu apă.

În plus, apa și substanțele chimice din produse precum spuma de baie pot deteriora materialul din care este confecționat prezervativul. Astfel, există pericolul real să rămâi însărcinată dacă partenerul ejaculează în vagin sau chiar să capeți o boală cu transmitere sexuală.