După ce am aflat clasamentul general al celor mai râvnite coafuri ale anului 2021, stiliștii ne alintă cu încă un trend care ia amploare printre fashioniste. Se pare că bretonul scurt își face teren pe listele de preferințe ale saloanelor de înfrumusețare, fiind reanimat din colecția anului 2018, într-o nouă interpretare.

Mai exact, în acest an ne vom concentra în continuare pe două tip-uri de coafuri, anume bretonul și bob-ul, însă, combinația dintre cele două nu este nici ea de uitat.

mamaplus

Pe lângă bretonul lung, inspirat din anii 1970, avem și o versiune mai scurtă, apărută în special la prezentarea de modă Celine, însă, coafura s-a remarcat și pe alte podiumuri mari de la Săptămâna Modei, cum ar fi Louis Vuitton, Gucci și Christian Dior, scrie verdict.ro.

mamaplus

De la un breton ce se află cu doar câțiva centrimetri deasupra sprâncenelor, la o versiune ultra-scurtă, există multe opțiuni atunci când vorbim de lungime. Cumva, tuturor ne stă bine cu acest tip de coafură, căci atât un breton lung, cât și unul scurt poate să accentueze anumite trăsături ale feței pe care vrei să le pui în valoare. Evident, înainte de a decide să îți faci breton, cel mai bine este să te consulți cu un specialist pentru a îți da seama dacă o să funcționeze sau nu pentru tine sau de ce formă ai nevoie pentru a te pune în evidență.

mamaplus

Și femeile celebre de la noi sunt atente la trendurile internaționale în materie de coafură. Interpreta Geta Burlacu s-a afișat în noul an cu o schimbare radicală de look, iar bretonul scurt o prinde de minune.

mamaplus