Nathalie Bescorovalnîi este jurnalista care s-a reprofilat și creează ținute unice, cu tentă vintage. Cel mai mare avantaj pe care-l ai dacă procuri o ținută Zéphyr este că nimeni în oraș nu va mai avea una asemănătoare. Creatoarea autohtonă ne-a vorbit despre apariția brandului ei și despre ultimele tendințe în materie de modă!

Care sunt tendințele sezonului toamnă-iarnă? Ne spune designerul Nathalie Bescorovalnîi

Cum a apărut brandul Zéphyr?

Mereu am fost pasionată de modă, din acest motiv doream să activez în această sferă. Am urmat cursuri de design vestimentar pentru a putea crea articolele pe care mi le doream. Au trecut 2-3 ani până când am decis să dau formă imaginației mele și să o împart cu alții. Așa a apărut Zéphyr, în aprilie 2016. La început mereu exista o anumită frică de eșec. Dar, după ce primești feedback-ul din partea oamenilor, îți recapeți încrederea în ceea ce faci. E foarte important să accepți și feedback-ul negativ și să-l percepi ca pe ceva constructiv.

Prin ce se deosebește de celelalte branduri de acasă?

Brandul Zéphyr se deosebește prin personalitate. Fiecare piesă creată inspiră multă feminitate. Modelele unice, adică într-un singur exemplar, permit femeilor care le poartă să se simtă deosebite. Piesele Zéphyr sunt versatile, iar cu ajutorul unei accesorizări coerente, le putem încadra în mai multe stiluri – casual chic, smart casual, clasic, etc.

Care sunt tendințele sezonului toamnă-iarnă? Ne spune designerul Nathalie Bescorovalnîi

Cum este femeia care poartă ținutele create de tine?

Femeia Zéphyr e specială datorită atitudinii pe care o are, datorită feminității, eleganței fine, inteligenței demonstrate la nivel de gesturi, privire.Femeile care poartă Zéphyr cunosc foarte bine că prin comunicarea nonverbală poți transmite foarte multe emoții, iar în această comunicare se încadrează și hainele.

Cu ce ținute vii pentru această toamnă-iarnă: culori, stofe, modele?

Sezonul toamnă-iarnă ne permite să combinăm foarte multe piese vestimentare într-un singur outfit. Ce ține de culori/imprimeuri – există o diversitate enormă la acest capitol. Noi vom crea, la sigur, o multitudine de costume formate din 2-3 piese, rochii midi cu funde exagerate, fuste midi accesorizate cu centuri, nasturi, fermoare metalice. Pentru sezonul de iarnă vom opta pentru paltoanele oversize. La sigur, pe lista de culori va fi culoare roșie, gri, verde-smarald, caramel, bej și tradiționalele baby-blue și roz-quartz.

Care sunt tendințele sezonului toamnă-iarnă? Ne spune designerul Nathalie Bescorovalnîi

Ce purtăm în sezonul rece?

Vedeta acestui sezon este culoarea roșie. Fiecare fashionistă ar trebui să-și achiziționeze o pereche de pantofi, o rochie sau un sacou roșu. Fustele din lână, mini sau midi, la fel vor deveni un must-have. Dacă nu ați achiziționat încă un costum cu imprimeu tartan, e timpul să faceți asta. Toamna e perioada care ne permite să purtăm costume clasice cu ghete, pălării de diferite forme și culori, turbane, eșarfe din mătase. Dacă ați ascuns sandalele în dulap, ați făcut o greșeală. În această toamnă putem purta sandale cu toc gros, accesorizate cu șosete cu sclipici, șosete din plasă, cu pietricele sau cu imprimeuri amuzante.

Care sunt tendințele sezonului toamnă-iarnă? Ne spune designerul Nathalie Bescorovalnîi

Sursa: Mamaplus.MD