mamaplus

Vopsirea părului acasă sau în salon: caracteristici, avantaje și dezavantaje

-
//
13.11.2020

Cineva urmărește moda, iar altcineva visează să-și schimbe radical viața. O modalitate ușoară de a-ți schimba viața este de a-ți tăia sau vopsi părul. Ce ține de tunsori, avem încredere în coafuri și când este vorba de vopsire, atunci ne mai gândim. Ce să alegem totuși: vopsirea părului în salon sau acasă?

Vopsirea părului este un proces foarte delicat. Stilul de viață se schimbă în funcție de culoarea părului pe care o alegeți. O nuanță poate accentua culoarea ochilor, iar alta poate să accentueze zonele cu probleme.

Vopsirea părului în condiții casnice

Când ne vopsim, cel mai adesea folosim vopsea de uz casnic care va colora orice tip de păr. Caracteristica sa principală este universalitatea. Astfel, vopseaua respectivă este potrivită pentru părul subțire și gros, gri sau colorat. Din cauza universalității sale, compoziția conține un procent ridicat de amoniac și peroxid de hidrogen în oxidant, ceea ce provoacă leziuni grave părului. Ulterior, pot apărea probleme precum păr uscat, vârfuri despicate și o nuanță nedorită.

mamaplus

Pentru o vopsire calitativă a părului la domiciliu, utilizați vopsele profesionale care sunt selectate individual și au un efect delicat asupra părului. Produsele profesionale conțin ingrediente care hrănesc și protejează părul împotriva deteriorării.

Când utilizați coloranți de uz casnic, veți avea rezultate neașteptate din cauza aplicării unui pigment pe altul. Fără a cunoaște elementele de bază ale vopsirii părului, riscați să obțineți rezultatul unei culori care vă va dezamăgi și va trebui să vă vopsiți din nou. Pentru a evita situațiile neplăcute, vă recomandăm să vă consultați cu un colorist care să țină cont de structura și culoarea părului dvs.

Vopselele profesionale ESTEL sunt concepute pentru caracteristicile părului. Pentru a selecta un produs valid, treceți prin consultarea specialiștilor ESTEL care vă vor ajuta să alegeți culoarea potrivită pentru părul dvs. Puteți alege nuanțele dorite pe site-ul estel.md.

Prima și una dintre cele mai importante etape a fost trecută cu brio și acum sunteți proprietarul vopselei nuanței potrivite. Înainte de colorare, trebuie să citiți cu atenție instrucțiunile. Acordați o atenție specială testului de reacție alergică.

Caracteristicile colorării la domiciliu

 • Consultați un colorist pentru a găsi nuanța dorită;
 • Efectuați un test de reacție alergică;
 • Dacă aveți dubii cu privire la nuanța aleasă, vopsiți o mică secțiune de păr și vedeți rezultatul;
 • Vopseaua și oxidantul se amestecă într-un recipient nemetalic și se aplică direct pe păr;
 • Împărțiți părul în 4 secțiuni: occipital, două temporale și frontale. Aplicați vopsea de-a lungul despărțirii de la partea din spate a capului spre frunte.

Vopsirea părului în salon

Rezultatul culorii depinde de starea și nuanța părului. De asemenea, rezultatul este influențat de nuanța corectă a colorantului. Dacă vorbim despre o tehnică complexă de colorare, atunci acasă nu veți putea realiza aceasta de sine stătător.

Un pas important este să discutați cu meșterul și să oferiți cât mai multe detalii despre starea părului. La exterior, părul poate avea un aspect, iar multe fire de păr cărunt ar putea fi vopsite anterior cu vopsea sau tonic.

mamaplus

Puteți să vă înscrieți pentru o colorare și să planificați să decolorați părul deja deteriorat. În momentul consultării cu meșterul, discutați despre rezultatul dorit, dar meșterul vă evaluează aspectul părului și vă recomandă soluția optimă pentru părul dvs. Cu cât descrieți mai detaliat procedurile anterioare, cu atât el va putea evalua starea părului și alege vopseaua potrivită.

Sarcina specialistului este îndeplinirea dorinței clientului și păstrarea calității părului său. Meșterul vă ajută să alegeți o culoare de păr care să vă pună în valoare personalitatea. Salonul ESTEL vă va îndeplini toate dorințele, trebuie doar să vă înscrieți.

Salon ESTEL lansează des diverse promoții pentru clienții săi. Urmăriți noutățile pe Facebook sau Instagram.

În salon mereu sunt promoții ce vă vor surprinde plăcut cu rezultate conform așteptărilor. Din data de 30 noiembrie aveți 50% la toate procedurile spa pentru păr.

Adesea clientul vine cu o fotografie a visului său. Meșterul va îndeplini acest vis și după aceea clientul va părăsi salonul într-un look complet nou pentru el.

Avantajele colorării în salon:

 • Confort;
 • Evaluarea calității părului;
 • Selectarea instrumentelor profesionale;
 • Colorare uniformă;
 • Tehnici sofisticate de colorare;
 • Selectarea îngrijirii profesionale a părului după vopsire;
 • Promoții plăcute.

Menținerea culorii după vopsire

După ce ați primit nuanța perfectă la care visai și vreți ca aceasta să se mențină o perioadă mai îndelungată, aveți nevoie de îngrijire profesională la domiciliu pentru a susține rezultatul colorării.

ESTEL a dezvoltat o gamă întreagă pentru păr colorat de diferite tipuri: OTIUM Color Life, CUREX Color-expert, CUREX Color Intense și COUTURE. Aceste produse prelungesc durata culorii și păstrează saturația culorii părului pentru o perioadă lungă de timp.

De asemenea, părul vopsit are nevoie de nutriție și hidratare suplimentară. La ESTEL fiecare își va găsi propriul său remediu miraculos.

Să vă vopsiți părul acasă sau într-un salon? Alegerea vă aparține. ESTEL vă duce în lumea transformării.

Pentru înscrieri prealabile la salonul ESTEL urmați linkul sau sunați la numărul de telefon +373 600 244 99.

Iar dacă aveți nevoie să faceți o comandă cu livrare a produselor ESTEL accesați estel.md. Schimbările sunt mereu binevenite!