Împreună cu alte invenții coreene, patch-urile pentru ochi au cucerit imediat inimile multor femei. Aceste produse minune te scapă de cearcăne, semne de oboseală, riduri fine și edeme. Și o fac mult mai rapid decât unele creme.

Îți prezentăm 5 cele mai eficiente patch-uri:

mamaplus.md

PATCHOLOGY, patch-uri pentru noapte FLASHPATCH

Patch-urile de noapte sunt o soluție excelentă pentru cei care nu dorm până dimineața. Acestea conțin un număr record de ingrediente active care rezolvă imediat toate problemele frecvente ale pielii din jurul ochilor.

mamaplus.md

SHISEIDO, BENEFIANCE WRINKLE RESIST 24

Aceste patch-uri de ochi de la Shiseido sunt cea mai bună armă împotriva ridurilor și primelor semne ale îmbătrânirii pielii. Petalele albe sunt saturate cu un ser puternic, care conține retinol și multe extracte de plante.

mamaplus.md

LANCÔME, GÉNIFIQUE YEUX LIGHT-PEARL

Patch-urile cu hidro-gel de la Lancome îmbibă pielea cu oxigen, reîmprospătează, tonifiază, îndepărtează cearcănele și umflăturile de sub ochi.

mamaplus.md

MOSMAKE BY NATALIA VLASOVA, patch-urile HYDRO-GEL

Aceste patch-uri sunt invenția Nataliei Vlasova, make-up artist din Moscova și fondator al școlii de make-up Mosmake. Acestea conțin acid hialuronic, colagen, apă de trandafir, precum și extracte de camelie, rădăcină de ginseng și frunze de aloe. Producătorii susțin că plasturele pot fi aplicate nu numai pe zona din jurul ochilor, ci și pe frunte sau, de exemplu, pe pliurile nazolabiale.

mamaplus.md

SENSAI, EXTRA INTENSIVE 10 MINUTE REVITALISING PADS

Acest produs este o baghetă magică reală chiar și în cele mai dificile cazuri. Da, aceste patch-uri într-adevăr își fac efectul în 10 minute. Patch-urile japoneze pot face față cearcănelor și edemelor - urme ale nopților nedormite.

mamaplus.md