Produsul care te scapă de cearcăne, pungi și hidratează pielea din jurul ochilor

Produsul care te scapă de cearcăne, pungi și hidratează pielea din jurul ochilor

-
//
04.10.2018

Aquafil Hydra Complex Gel-cremă contur ochi are un triplu efect, de hidratare, anti-cearcăn și anti- pungi, datorită unei combinații puternice de ingredienți activi: Aquaphyline®, Aldavine 5XTM, Acid hialuronic, Matrixyl 3000®, Apa Termală Herculane.

Produsul care te scapă de cearcăne, pungi și hidratează pielea din jurul ochilor

Așa cum vedem în fiecare zi, zona oculară este cea mai ușor afectată de factori externi si interni. Acest lucru se datorează faptului că țesutul este subțire, grosimea epidermului este

de aprox. 0,5 mm față de 1,5-2 mm în celelalte zone ale feței și corpului. După vârsta de 20 de ani se pierde 1% din colagen pe an. Pielea se subțiază ca urmare a degradării fibrelor de colagen și elastină.

Știm deja că stresul, poluarea, lipsa de somn și alimentația nepotrivită sunt câteva din cauzele ochilor obosiți, cu cearcăne și pungi.

Hidratarea este o componentă esențială a sănătății și frumuseții pielii. Un nivel optim de hidratare asigură buna funcționare a celulelor pielii, crește rezistența în fața factorilor de mediu, întârziind semnele îmbătrânirii premature.

Odată cu trecerea anilor are loc și degradarea fibrelor de suport, colagen și elastină, iar rețeaua de capilare devine mai vizibilă. Au loc și modificări structurale ale mușchilor, ligamentelor și țesutului adipos de sub ochi.

La nivel intim, pereții capilarelor sanguine se slăbesc, iar hematiile traversează peretele vascular. Hematiile eliberează hemoglobina care se va transforma în biliverdină, iar ulterior în bilirubină și fier. Acesta e motivul pentru care țesutul periorbital, cearcănele, au diverse culori, albastru, roșu, cenușiu, maroniu. În același mod, lichidul plasmatic/limfatic ajunge și el în spațiul extravascular și apare creșterea în volum a țesutului deci edemul sau pungile.

Aquafil Hydra Complex Gel-cremă contur de ochi este extrem de bogat în activi având un triplu efect: de hidratare, anti-cearcăn și anti-pungi.

Produsul care te scapă de cearcăne, pungi și hidratează pielea din jurul ochilor

Aquaphiline®  este un extras din panseluțe sălbatice, ce stimulează sinteza de Aquaporine, canale membranare de apă ce reglează fluxul hidric în piele. Acest concept de hidratare a apărut în urma descoperirii Aquaporinelor, recompensată cu Premiul Nobel pentru Chimie.

Acidul hialuronic, binecunoscut ingredient cu efect de hidratare intensă și rapidă, atrage și reţine cantităţi mari de apă, de 1000 de ori volumul propriu, numit de aceea și buretele molecular al pielii.

Matrixyl 3000®  este o peptidă, cel mai vândut ingredient anti-aging din lume, ce mărește cu 200% sinteza de acid hialuronic și crește sinteza de colagen și elastină. Pielea redevine densă și elastică.

Aldavine 5x™ este un complex polizaharidic de alge brune și alge roșii. Algele brune conțin peste 60 minerale și elemente biologic cunoscute, mai mult de 12 vitamine (caroten, tocoferol și acid folic), glucide valoroase, precum și o gamă completă de aminoacizi. El diminuează intensitatea cearcănelor și volumul pungilor prin reducerea degradării fibrelor de colagen și elastină. Reduce inflamația, previne dilatarea capilarelor și îmbunătățește microcirculația la nivelul zonei ochilor.

Apa Termală Herculane are proprietăți extraordinare calmante și antiiritante asupra pielii prin compoziția sa unică, bogată în minerale și oligoelemente esențiale sănătății pielii.

Textura gelului-cremă Aquafil este ultralejeră și constituie o excelentă bază de machiaj. Se aplică dimineața și seara după Apa Termală Herculane și înaintea cremei Aquafil Hydra Light sau Aquafil Hydra Rich pentru un efect maxim, sinergic.

Folosiți produsul la orice vârstă, chiar de la 14 ani. 

Disponibil exclusiv în rețeaua Farmaciei Familiei!