mamaplus

Bloggerița Ana Irina a împărtășit un truc de frumusețe genial. Încearcă-l și tu!

-
//
10.02.2020

Mămica a doi copii și bloggerița Ana Irina Petrea are mereu soluții bune de înfrumusețare și nu ezită să-și împărtășească experiența personală cu urmăritorii săi de pe rețelele sociale. De această dată, Ana Irina a dezvăluit un truc de frumusețe pe care îl urmează de 15 ani și spune că dă rezultate uimitoare asupra sănătății tenului și a podoabei capilare.

”Se știe că 1-2 minute de duș cu apă rece, de cel puțin de 2-3 ori pe săptămână ajută la îmbunătățirea metabolismului. Tocmai de aceea, orice baie trebuie încheiată cu un duș rece, cât de rece reziști. Acest truc este foarte benefic pentru sănătatea pielii și a părului. Pe păr folosesc dușul rece până se răcește total scalpul. Astfel, se accelerează circulația sangvină și a schimbului de substanțe. Pe lungime se întind cuticulele firului și nu mai e așa poros, dar mult mai strălucitor.”, spune Ana Irina.

Totodată, ea a mai adăugat că la prima șamponare a părului, este indicat să folosiți apă caldă, care să elimine reziduurile de pe păr. Ulterior, după cea de-a doua șamponare, este recomandată clătirea părului cu apă rece. Apa rece închide porii și, prin urmare, secreția de sebum.

mamaplus