mamaplus

Cum să întreții corect costumul de baie ca să-l poți păstra mai mult timp?

0
//
25.08.2021

Chiar dacă femeile tind să-și cumpere an de an costume de baie noi, conform tendințelor de sezon, unele dintre ele păstrează totuși costumele de baie mai vechi și le poartă câteva sezoane la rând. Ca să te bucuri de costumul preferat de baie mai mult timp, ar fi bine să știi că există câteva metode simple, dar eficiente, pe care le puteți încerca imediat.

Anul acesta, ai găsit costumul de baie perfect, pe care ai decis să îl porți în continuare mult timp. E confortabil, prietenos și la modă și intenționezi să călătorești prin lume cu el. În primul rând, asigură-te că vei clăti în mod regulat costumul de baie. Nu faci nimic revoluționar, dar este un pas care este adesea trecut cu vederea.

Pentru a vă asigura că sarea de mare sau clorul, care poate deteriora materialul, este îndepărtat, nu uitați să clătiți bine cu apă curată. De mână, deoarece mașina de spălat poate deteriora țesătura. În plus, știm că lăsarea hainelor de baie să se usuce la soare poate accelera cu ușurință procesul, deci razele UV pot distruge culoarea.

Dacă nu doriți ca acesta să se estompeze, chiar dacă înseamnă alternarea acestuia cu un alt costum de baie, poți opta pentru o uscare mai lentă. În cele din urmă, deoarece petele pot apărea și pe costumele de baie, oțetul alb a fost ales ca un agent de îndepărtare a petelor mai degrabă decât o substanță chimică. Te va ajuta să îndepărtezi în același timp mirosurile și petele neplăcute fără a deteriora țesătura.