mamaplus

Primul Sens

Primul Sens reprezintă îmbracăminte destinată nou-născuților. Am creat un produs care să corespundă tuturor cerințelor stricte: hainele sunt confortabile, dar, cel mai important, sunt fabricate din țesături naturale, hipoalergice.

În procesul de producție, folosim țesături de cea mai înaltă calitate, bumbac 100%, organic și foarte delicat. Cusăturile sunt toate doar externe, fiind efectuate cu fir natural (respectând toate standardele internaționale de calitate pentru acest segment). 

Am dezvoltat produsul în colaborare cu neonatologi și pediatri. Un rol special în Primul Sens este ocupat de copiii născuți prematur. Am elaborat, de asemenea, o linie de accesorii pentru copiii născuți de la 700 g (ochelari împotriva radiației ultraviolete, huse pentru incubator, "Mâna mămicii", ș.a.).

mamaplus

Creăm haine pentru bebelușii prematuri, cântărind de la 1 kg. Este adevărat, copiii care au luptat și au câștigat, născuți înainte de termen, cu o greutate de la 1 kg - merită hăinuțe speciale. Produsele de dimensiuni mari formează riduri care irită pielea delicată a unui copil prematur, deja vulnerabil, creând disconfort la fiecare îmbrăcare și dezbrăcare pentru acești mici luptători, dintre care unii continuă să lupte pentru viață și după naștere.

Stofa corespunde cerințelor standardului european de siguranță OEKO TEX. O proprietate specială a țesăturii: asigură o bună permeabilitate a aerului, datorită țeserii destinate acestui scop. Toate cusăturile și prelucrarea sunt pe exterior pentru a nu irita pielea bebelușului. Pielea copilului respiră.

Produsul a fost creat în colaborare cu medicii neonatologi și pediatri, ca rezultat, devenind inovator în producția de haine pentru copii. Cu toate astea, ne dorim să îl facem accesibil celor care au nevoie de el!

mamaplus

Unde ne gasiți?

- magazinul Jucarenia (bd. Dmitrie Cantemir, 6, et. 2);
- magazinul Mam&me (bd. Moscovei, 2);
- magazinul Goose&Goose (str. Albișoara, 42, et. de jos);
- magazinul Mama Box (str. Alexandru cel Bun, 83);
- magazinul Perna Mea (CC Unic, et. 3, CC Zorile, et. 2);
- magazinul Mamma Mia (CC Soiuz, Baby Hall, Unic Bălți);
- magazinul Kid's Avenye (CC Baby Hall, et. 2);
- farmacia Felicia - Salonul Mamei și Copilului (str. Kiev, 11);
- farmacia Modus Vivendi (str. Burebista, 80).

Oficiul nostru: Chișinău, str. Hasdeu, 68 (Centru), et. 2.


Telefon de contact: 078676888

Facebook

mamaplus